Algemene informatie

PJ HR Services realiseert zich dat het succes van een bedrijf voornamelijk wordt bepaald door het persoonlijke succes van de mensen die er werken. Als medewerkers betrokken en gemotiveerd zijn, heeft dit grote invloed op de prestaties van de medewerkers en uiteindelijk op de prestaties van de onderneming. Dit gaat echter niet vanzelf maar vereist een passend personeelsbeleid.

PJ HR Services is een organisatie die verschillende Human Resources (HR) diensten aanbiedt aan zowel bedrijven als particulieren.
PJ HR Services helpt bedrijven bij het opzetten en uitvoeren van het personeelsbeleid en levert daarmee een praktische en blijvende bijdrage aan het succes van een onderneming.

Daarnaast helpt PJ HR Services mensen bij het vinden van een passende werkomgeving en bij het richting geven aan hun loopbaan. Ook geven wij gerichte sollicitatietraining en advies aan particulieren.

PJ HR Services is een kleine professionele organisatie waarin de praktische toepasbaarheid van de HR oplossing voorop staat. Door onze lage kostenstructuur zijn wij in staat onze HR oplossingen zeer concurrerend aan te bieden.