Advisering particulieren

PJ HR Services biedt particulieren ondersteuning bij:

· Het zoeken naar de juiste baan
· Het zoeken naar een oplossing in een conflictsituatie op het werk
· Loopbaanbegeleiding
· Het vervaardigen van een goede CV en/of sollicitatiebrief
· Het oefenen van sollicitatiegesprekken

Welk traject u ook kiest, een persoonlijke, professionele voor u op maat gemaakte begeleiding staat voorop.


“Via LinkedIn zijn Patricia en ik met elkaar in contact gekomen. Snel was duidelijk dat Patricia de echte persoon achter het profiel wil leren kennen. In ons kennismakingsgesprek toonde zij zich heel geďnteresseerd in mijn persoon, en zocht zij echt naar mijn drijfveren en talenten. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een uitdagende functie bij een organisatie die uitstekend bij mij past. Zonder de hulp van Patricia, was ik de selectieprocedure nooit doorgekomen en had mijn carričre er nu heel anders uit gezien”.

“Mijn ervaring met PJ HR Services is zeer positief. Het belangrijkste vind ik dat er, naast de inhoudelijke kennis, wordt gekeken naar de persoon. Zo wordt een baan gevonden die echt bij iemand past. PJ HR Services plaatst alleen kandidaten bij opdrachtgevers die zij goed kent. Zo ontstaat er een perfecte match. Wat ik zeer belangrijk vind is dat de afspraken goed worden nagekomen. Daarnaast houdt de dienstverlening niet op wanneer je eenmaal bent geplaatst. Er vindt een evaluatie plaats zowel met de kandidaat als met de opdrachtgever en ook daarna worden de contacten goed onderhouden”.

“PJ HR Services heeft mij op zeer korte termijn aan een baan geholpen die niet alleen past bij mijn cv, maar juist ook bij mijn persoonlijkheid en datgene wat ik belangrijk vind in een baan. Voor mij is dat nu een interessante MKB-omgeving met grote uitdagingen in een ambitieus project. En ook na plaatsing vind ik bij Patricia altijd een luisterend oor en waar nodig een goed advies. Voor mij is dit wat PJ HR Services sterk maakt: niet het koppelen van een cv aan een vacature, maar het matchen van de juiste persoon op de juiste baan”!

“Patricia Jansen is een van de weinige recruiters die echt het belang van de te plaatsen persoon voorop stelt. Het gaat haar er niet om hoeveel personen ze plaatst, maar dat ze de juiste persoon op de juiste plek weet te krijgen. Het belang van de juiste match tussen persoon, functie en bedrijf staat bij haar voorop.Uit onze contacten bleek de enorme betrokkenheid van Patricia. Ondanks onze 'zakelijke samenwerking' vond ik onze contacten erg persoonlijk en daardoor erg plezierig. Dank zij haar inzet (en niet te vergeten support) heb ik een functie gevonden die echt bij mij past binnen een organisatie waar ik me thuis voel.”

“PJ HR Services biedt voor mij in de persoon van Patricia Jansen een heldere doelstelling en een gedegen stappenplan geeft een duidelijke lijn aan. Ik heb de sollicitatiebegeleiding door de deskundigheid van Patricia in mijn situatie als zeer positief ervaren en dit niet zonder succes! Ook de vervolggesprekken daarna vind ik een meerwaarde van de dienstverlening die PJ HR Services mij geboden heeft.”