Advisering bedrijven

PJ HR Services geeft werkgevers ondersteuning bij het uitvoeren van het Human Resources beleid.

Of het nu gaat om:

· een werving- en selectieprocedure
· het houden van een medewerkerstevredenheidsonderzoek
· het in kaart brengen van het arbeidsvoorwaardenpakket
· maken van beleid m.b.t. Arbo wetgeving
· het organiseren van (sollicitatie-) trainingen
· loopbaanbegeleiding
· het verbeteren van de prestaties van de medewerkers
· het uitvoeren van een outplacement traject
· het begeleiden van medewerkers bij reorganisatie of ontslag
· het tijdelijk vervangen of ondersteunen van uw PZ functionaris

PJ HR Services neemt daadwerkelijk werk voor u uit handen.

Welk traject u ook kiest, wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden professioneel en passend bij uw organisatie worden verricht.


“Patricia Jansen heeft ons als extern HR adviseur de afgelopen twee en half jaar hands-on, maar ook met de nodige reflectie richting directie en management, ondersteund in het opbouwen van een nieuwe werkorganisatie. Met haar enthousiaste en professionele inzet, haar brede netwerk en haar kennis en kunde op het gebied van Werving en selectie, HR beleid en arbeidsrechtelijke zaken was en is zij voor ons een one-stop shop voor HR services.”

Peter Odermatt, Directeur SVP B.V.“Patricia Jansen heeft als interim HR Professional een succesvolle bijgedrage geleverd aan het functioneren van de afdeling Human Resources. Patricia pakt diverse HR vraagstukken professioneel, daadkrachtig en met veel enthousiasme op. Door haar inzet is een goede start gemaakt met de verdere structurering van de HR afdeling.”

Marcelle Verhagen, Human Resources Manager, Sony Nederland


“Onze eerste ervaring met PJ HR Services is dat deze organisatie laagdrempelig werkt, open en eerlijk communiceert en het beoogde eindresultaat, het begeleiden en herplaatsen van onze medewerker, succesvol heeft volbracht.”

Marlout Corba, hoofd Personeel & Organisatie (a.i.), ECN Petten“Patricia Jansen van PJ HR Services heeft verschillende malen met haar kennis, kunde en enthousiasme net dat extra “zetje” kunnen geven aan reïntegratiecliënten van Soler Coaching & Training. Mede dankzij haar hulp (oefenen van sollicitatiegesprekken en jobhunting) maken zij weer deel uit van de arbeidsmarkt. Een prachtig resultaat!”

Helen Soler, eigenaar Soler Coaching & Training, Sint Pancras